Vi söker just nu en Café- och receptionsvärd / värdinna, kvällstid, ca 35%

Om Uppsala University Housing Office

Vi erbjuder besökande internationella forskare, utbytesstudenter och avgiftsbelagda masterstudenter lägenheter och rum från olika fastighetsägare i Uppsala och Visby. Detta är en uppdragsverksamhet åt Uppsala universitet, vi är icke vinstdrivande och vårt mål är att erbjuda trygga, prisvärda, möblerade och utrustade bostäder som passar så många som möjligt.

Uppsala universitet har ett ökande antal internationella gäster som stannar kortare och längre perioder och att få en bostad i Uppsala innebär ofta att man får stå länge i bostadsköer. Av denna anledning har universitetet kontrakterat denna tjänst specifikt för dessa kategorier.

Om tjänsten

Vårt kontor är beläget i ljusa, fräscha lokaler på Kungsgatan 27 på bottenvåningen. I huset har vi 265 bostäder som vi hyr ut till våra målgrupper och i anslutning till våra lokaler på bottenplanet finns gemensamma utrymmen för hyresgästerna som kök, tvättstuga och matsal/allrum. Vi har även en reception och ett kvällsöppet Café.

I rollen som värd/värdinna arbetar du ensam kvällstid och ger god service till våra hyresgäster. Det kan handla om att svara på frågor, att lämna ut nycklar till våra bostäder eller att servera enklare förtäring i Caféet som mackor, bakverk och kaffe. P.g.a. pandemin är kaffet stängt just nu, men kan komma att öppnas igen. I arbetsuppgifterna ingår även att ge stöd till hyresgäster på olika sätt, de kan ha något fel i lägenheten och behöver hjälp med hur man gör en felanmälan eller har tappat bort sina nycklar eller att t.ex. brandlarmet går igång p.g.a. matlagning och då har man kontakt med fastighetsskötare, säkerhetsvakter eller brandkår.

I tjänsten ingår viss städning av gemensamma ytor, kontoret och Caféet enligt ett schema.

Utbildning / Erfarenhet

Du har gymnasiekompetens. Då vi har internationella hyresgäster är goda kunskaper i engelska i tal och skrift ett måste, men även goda kunskaper i svenska då det i arbetet kan förekomma kontakter med leverantörer, fastighetsskötare, brandpersonal, säkerhetsvakter mm. Kassavana är meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i de vanligaste programmen som Word och Outlook. Som person är du mycket serviceinriktad, noggrann, bra på att samarbeta och kan ta egna initiativ. Eftersom det finns regler för våra hyresgäster som måste följas är det också viktigt att du inte är rädd för att ha en professionell och tydlig kommunikation med dem. Vi tror att du kanske är en student som under din studietid vill kombinera studier med ett deltidsjobb och har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett Café/hotell eller i en studentanknuten verksamhet.

Arbetstider Du kommer att arbeta schemalagt varannan helg, samt 1-2 kvällar i veckan, mellan 16:00-21:30. Avvikelser från schemat kan förekomma varför en viss flexibilitet gällande arbetstider är önskvärd.
Start: Februari 2022 och preliminärt 1 – 2 terminer med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Skicka din ansökan redan idag inklusive CV till: info@housingoffice.se